Naisille oma Movember

Naiset ovat saamassa oman Movember-tapahtuman, jonka tapahtuma-aika on elokuu. Naisten Movemberissa naiset ajavat elokuun alussa kainalokarvansa ja jättävät ne loppukuukaudeksi rauhaan. Tempaus on lähtöisin Briteistä ja ensimmäisen kerran se järjestettiin vuonna 2012.


Tapahtuman nimenä on Armpits4August (Kainalokarvat elokuuksi) ja sen tavoitteena on jakaa tietoa munasarjojen monirakkulaoireyhtymästä, josta kärsii noin 10% naisista. Oire lisää karvankasvua ja kampanjan tarkoituksena on myös kritisoida vääristyneitä kauneusnormeja, jotka eivät hyväksy erilaisuutta.

Suomessa yksikään järjestö ei ole vielä ottanut ideaa toteutettavakseen, joten katsotaan milloin ensimmäinen Suomen naisten Movember alkaa ja ovatko miehet yhtä innoissaan tapahtumasta kuin naiset miesten Movemberista.

Linkkejä

www: armpits4august.org

Facebook: facebook.com/armpits4august

Decembeaver

Decembeaver sai alkunsa parodiasta, mutta yllättäen se American Cancer Society -järjestö sai videon kautta lisää lahjoittajia ja julkisuutta.  Decembeaverissa kaikki kehon ihokarvat jätetään joulukuun ajaksi rauhaan. Kyseessä ei ole toistaiseksi virallisesta kampanjasta, mutta video kannattaa silti katsoa.

 

Lue blogista lisää

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.