Koulutusta kampaamo- ja kauneusalalle

Markkinointi-instituutti ja Faros Finland ovat kehittäneet yhteistyössä Suomen Hiusyrittäjien kanssa alan yrittäjille ja ammattilaisille räätälöidyn merkonomi tutkintoon johtavan koulutusohjelman. Koulutusohjelman tarkoituksena on kehittää yritystään toimimaan entistä tehokkaammin.

Markkinointi-instituutti järjestää koulutuksia Helsingissä, Turussa, Jyväskylässä, Vaasassa


Liiketalouden perustutkinto suoritetaan oppisopimuskoulutuksena oman työn ohessa hyödyntäen jo aiemmin opittua. Koulutuksen aluksi kartoitetaan jokaisen osallistujan tämänhetkinen osaaminen sekä laaditaan henkilökohtaiset suunnitelmat osaamisen kehittämiselle. Pääosa opiskelusta tapahtuu omalla työpaikalla työskennellen. Työssäoppiminen kattaa n. 75-80 % opinnoista.

Jokaisella oppisopimusopiskelijalla on nimetty työpaikkaohjaaja, joka on vahvasti mukana niin työssäoppimisessa kuin osaamisen arvioinnissakin. Usein työpaikkaohjaaja on oma esimies, mutta yrittäjän työpaikkaohjaaja voi olla toinen yrittäjä esim. oma kirjanpitäjä. Tämän parin vuoden aikana opiskelija suorittaa merkonomitutkinnon näyttötutkintona oman työn ohessa.

Koulutukseen voi ilmoittautua vaikka heti Markkinointi-instituutin sivuilla.

Lue blogista lisää

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.