5 vinkkiä kampaamoille sosiaalisen median käyttöön

Sosiaalisen median käyttäminen yritystoiminnassa on osalle kampaamoalan yrittäjille vielä tuntematon aihe, jonka kokeileminen saattaa pelottaa. Sosiaalisen median peruskäyttö on ilmaista ja siksi jokaisen yrittäjän tulisi hyödyntää sen tarjoamat mahdollisuudet. Harva ymmärtää sen markkinointiarvon.


Viisi nopeaa ja yksinkertaista vinkkiä kuinka parannat parturi-kampaamosi sosiaalisen median käyttöä:

1. Tunne mediasi

Tutki mahdollisuuksia joilla parannat mahdollisuuksiasi ja keräät enemmän kiinnostuneitä ympärillesi. Moni sosiaalisen median palvelu tarjoaa palveluissaan erityisiä ominaisuuksia. Pieni tutkiskelu niiden tarjoamista ominaisuuksien käytöstä mahdollista tehokkaan käytön. Tutkimalla ja kokeilemalla saat aikaan ammattimaisen näköisen kuvan yrityksestäsi.

2. Valitse palvelulle oikea profiilikuva

Profiilikuvalla on suuri merkitys mielikuvien luomisessa. Valitse kuva huolella tai pyydä suunnittelijaa suunnittelemaan yrityksellesi sopiva profiilikuva.

3. perusasiat

Kampaamoalan oikeinkirjoitus on haastavaa: kirjoitetaanko esimerkiksi ”hiusten leikkaus” vai ”hiustenleikkaus”? Tarkista päivitystesi oikeinkirjoitus, jotta et antaisi itsestäsi välinpitämätöntä kuvaa.

4. Ideoikaa tiimissä

Pitäkää ideointipalavereja tiiminne kesken ja ideoikaa tulevia postauksia. Hyvät ideat hioutuvat vieläkin paremmiksi kun niihin saa mukaan useamman mielipiteen. Sopikaa yhteinen linja mikäli päivityksiä tekee useampi henkilö.

5. säästä aikaa, tee kun on aikaa

Tarjolla on ilmaisia sosiaalisen median välineitä kuten Hootsuite, joilla postauksia voi säätää ilmestymään haluttuna päivänä ja kellonaikana. Suunnitelkaa kalenteria apunakäyttäen päivityksiä ja laittakaa ne ilmestymään automaattisesti. Erityisen hyvä toimenpiden kiireisten aikojen varalla, jolloin sosiaaliselle medialle ei jää aikaa.

Lue blogista lisää

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.